Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orientering

Micke Gullex vann, som vanligt och Söl-Erik kämpade sig i mål som 4:a.

Det gick inte lika bra för vår Pher, som därtill hade besvär med sin astma.

Det var nämligen karta och kompass som stod på programmet denna friluftsdag på Funningeskolan.

Rektor Mårtensson frågade Pher, lite spydigt, om han var rädd för de vilda blommorna i naturen och därvidlag sprungit omvägar för att hitta hem?

Nä sa Pher...lite trumpet...endast den som vågar gå vilse hittar hem...




Fri vers av Zandor
Läst 390 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-09-15 13:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finurligt och insiktsfullt av denne Pher.
Jag tror han vann sin egen match.
2016-10-03

    Merit
Ligger mycket i det...
2016-09-21

  Blått Norrsken VIP
Mycket bra och insiktsfullt.
Fint!!!!
2016-09-15

    ej medlem längre
Är det inte vinner han just gör, besegrar med insikt.
2016-09-15

    Sefarge VIP
Att" försvinna "
Kan innebära
Att heit andra
värderingar
finna!
Kloksmart
Skaldat.
:)
2016-09-15

  Marita Ohlquist VIP
Heja, Pher!
2016-09-15

    Bo Malte
vinna verkar inte riktigt vara Phers grej.....
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor