Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 15 september

Ännu september
med bitterljuv brittsommar

ändå höstmörker

YM Bohman-16




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-15 17:58



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Mörkret är en prövning.
Bra haiku.
2016-09-16

  ULJO
Kanonbra
2016-09-16

  Susanne Ljung Adriansson VIP
På pricken. Det är liksom både och nu.
2016-09-15

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Underbart bra beskrivet. Suveränt!
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER