Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av sommar

En lavendel doftande berusning
håller drycken av sommar kvar
Så vi kan njuta
av smaken länge
länge efter att berusningen lagt sig




Fri vers av Dito VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-15 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackra poetiska ord.
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP