Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig




Kärlek är att få
umgås med dig
och göra ingenting
men ändå vara
Lycklig.




Fri vers av Vågparet
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-15 19:39



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*
Lyckan*Kommer*Lyckan går
Kärleken**Består*År efter*År*
For*Ever*True till er båda*kramar irene.
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet