Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här kommer natten, med Miss Li


Här kommer natten

Här kommer natten
Kall och underbart lång
Och när du kommer
ska jag sitta här
och ta allt som du ger mig
Och när du går
vet jag att du snart är här igen

Musik med favorittext
I rummet med för mycket ljus
Inget är så bra
som natten
som tyngden
Inkapslande eller förlösande
och oöverträffligt svår

Varför håller ingen min hand?




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-15 21:00



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande!
2016-09-16

    ej medlem längre
pughs låt håller än i dag.
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson