Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek?


Du

Din röst

Din lukt

Ditt andetag

Blir min

NU!

Men det går inte

Fastän MIN kropp vill

Din kropp kan jag inte styra

....men snälla torka mina tårar




Fri vers av Rani
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-15 23:16



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Stark text som berör
2016-11-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt gripande
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Rani
Rani