Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörkret som omger oss


Min vän

Oro för dig

Du betyder mycket för mig

Det finns en värld där smärta inte finns

Bearbeta de dåliga dagarna vi minns

Du trotsar negativitetens lag

Det kommer ta ett tag

Men ha tålamod för sen

Kommer solen le mot oss min vän

För drömmar

Ja,dom finns än




Bunden vers (Rim) av Rani
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-18 12:58



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Va fint du skriver Rani. Har själv börjat skriva lite har haft ett långt break. DU är en inspirationskälla.
2018-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint, kärleksfullt och berörande!
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Rani
Rani