Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hel park med kärlek


Körsbärsträden står i full blom
en hel park med kärlek

Runt om , korsas vägar och öden blir
förseglade

Människor föds , lever och dör
precis som körsbärsträden

Det tänker jag stilla , när jag går i ett regn av små blommor , som sprids för vinden

Jag lever och åldras , precis just nu
det gör jag gärna i en park av kärlek




Fri vers av Vågparet
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-16 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet