Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma septemberdagar värmer skönt


Varma septemberdagar värmer skönt

Dagarna är sommarens

Nätterna har hösten tagit över

Löven börjar smått ändra färg

En vemodsvacker känsla i mitt inre

Jag andas och lever just nu

Och har en vetskap om att allt börjar om




Fri vers av Vågparet
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-16 13:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Även Löfven har ändrat färg.
Han skiftar i blått.
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet