Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss älska ömsint


Låt oss älska ömsint , hårt , djupt

Låt mig penetrera din kvinnlighet


Vi går på redan upptrampade stigar
men som är som nya ändå

Jag slickar i mig av dina kärlekssafter
och du sväljer mig hungrigt

Vi är omättliga tillsammans och vi
börjar om , igen och igen

Svettiga och tömda , ligger vi nakna
tätt tillsammans och vi målar en
lustfylld framtid med våra kladdiga kroppar





Fri vers av Vågparet
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-16 15:58



Bookmark and Share


  Zandor
Glimrande ...
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet