Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagt ur ett barns perspektiv :)


Svänger lite på rumpan





Farmor har berättat att
när hon var liten flicka
var flickorna tvungna och
sitta och knipa ihop benen.
Idag är det inte så noga om
man svänger lite på rumpan. – Tora 7 år




Fri vers av Vågparet
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-16 16:04



Bookmark and Share


  Zandor
Sött om det var Tors som skrev. Läckert annars...;-/)
2016-09-16

    ej medlem längre
Det var gulligt!
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet