Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes ögon glittrar




Hennes ögon glittrar

när hon ler, och

hennes närvaro

kommer att lysa upp

det gråa i ditt liv. Hon

kommer alltid att vara

vid din sida, idag och

varje Dag






Fri vers av Vågparet
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-16 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet