Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Frihet frodas
Fröjdens form

Flinar
Fnissar
Flamsar

Fingrar frånvarande
Finurligt forskande
Förvånande fräckt

Fattig framför fångstens färggrannhet
From förhoppning för frid

Famlar
Fumlar
Fantiserar

Fri
från frossans fångenskap




Bunden vers (Annat versmått) av häxängel
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-16 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxängel