Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blottar min hud





Så sensuell och

vacker, är jag med

min blottande hud

med dina lustfyllda

och trevande händer

som leker kurragömma

I mig.




Fri vers av Vågparet
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-16 23:53



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Den lek som är sensuell
blir säkert eternell.
2016-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet