Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksrummet




Stygg, förförisk, romantisk

så jag vill vara i dina ögon.

vill alltid vara din lilla

smaskiga efterrätt som

får ligga på din tunga, och

mellan dina ljuvliga läppar

låt mig smälta långsamt..

så du kan få njuta riktigt

av hela mig, känna smaker

och dofter som stannar

sig kvar för evigt i

Kärleksrummet.




Fri vers av Vågparet
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-17 10:39



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Låter härligt!
2016-09-20

  ULJO
Så ska det låta. Kärlek övervinner allt
2016-09-17

    ej medlem längre
Härlig text!
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet