Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din varma , våta kärleksgrotta



Smeker dig över håret , drar lätt i din fläta

Kysser dig i nacken och smeker dig över magen och ner

Du tar av dina trosor och trycker upp dem under näsan på mig , så jag får lukta på din kåthet

Du ställer dig bredbent så jag kommer åt din varma , våta kärleksgrotta

Pullar dig snabbt och bestämt , du kommer härligt skönt i långa sprut

Säger du vill smaka mig nu

Du runkar upp mig så där som bara du kan göra

Suger in och smeker samtidigt med dina små silkeslena händer

Suger och slickar tills jag exploderar och pumpar min sats rätt i munnen på dig

Kysser dig och smakar min sälta på dina mjuka läppar

Viskar ömt i ditt öra att jag älskar dig som faan och njuter ihop med dig

Vi väntar en timme , sen går vi ut och sätter oss på en lite undanskymd bänk

Slickar dig tills du går upp i båge

Du rider mig med ryggen emot , hittar en bra ställning

Vetskapen om att någon kan se oss gör mig ännu kåtare

Du vet vad du gör och jag känner att jag närmar mig

Säger att jag kommer , och sekunden efter fyller jag din våta fitta

Pumpar rytmiskt och håller om dig

Vad skönt vi har det , både ute och inne








Fri vers av Vågparet
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-17 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet