Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsblå känslor


Himmelsblå känslor vilar tryggt
i mitt hjärta

Jag andas kärlek och dricker lust
som om imorgon aldrig finns

Tar tacksamt emot tidens gång och
en början till alltings slut






Fri vers av Vågparet
Läst 113 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-17 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet