Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtäkt

För en frisk man

är en naken kvinnokropp

att betrakta som ett helgat tempel

av skönhet och lust

När lusten får löpa amok

tänker en våldtäktsman

bara på att få utlösning

för sin sexuella spänning

Han tänker då inte på

att kvinnan också är en människa

utan som en sorts sexleksak

för sin egen utlösning

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-17 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP