Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjältars hakor

När alla hjältar satt sig ner
fanns det andra som tog över.
Tydligen var alla hjältar nog.
Vi fanns för varandra.

Meningen var inte att vara fria
utan sammankopplade.
Tillsammans kom vi vidare
och tappade varandras hakor.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-17 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj