Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kom en ängel nyss


Det kom en ängel nyss och strödde guldstoff i mitt hår

Även änglar talar och hon sa orden:

Jag är med dig varje årstid , ja varje år

Från den stund du kom , tills den stund du är färdig här på jorden








Fri vers av Vågparet
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-18 01:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra mjuka ord.
2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet