Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag vaknade i morse

så kände jag att jag idag ska försöka göra någon glad
Få någon att börja skratta och må bra
Bra kanske de redan mår men bättre i sådana fall
Sedan om jag lyckas uppfylla denna känsla för någon idag
vet inte jag
Men jag ska försöka
För vad har jag att förlora mer en ett leénde
och några väl valda ord
Roliga ord
Eller så kanske jag bara kan berömma någon
om den har gjort någonting bra
Ge någon en eloge
Det brukar kunna värma någons hjärta
så att denna blir glad och släpper en glädjetår
Uppdrag uppklarat

När jag vaknade i morse!

Ken Cassel
18/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-18 10:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här texter gillar jag!
Att göra någon glad, så fint tänkt!
Man blir nog gladast själv om man kan göra andra glada!
2016-09-21

  ResenärGenomLivet VIP
Så här borde alla tänka varje morgon...mycket bra...
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel