Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är hon, hon som är mitt allt


Förstöraren

Hon är förstöraren av allt
Drottningen av galans tomma väggar
Hon är livet efter döden
Kronan på verket
Ge henne ditt allt
Och hon tar mer
Ge henne inget
Och själslukerskan hon blir
Hon är allt som denna värld byggdes på
Kaoset i tomma intet
Hon är allt som kan förstöra denna värld
Ett hopplöst mörker
Hon är den som slukar själar
Hon är den som förstör
Vem är hon, drottningen av mitt allt?




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-19 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro