Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig Ge mig Ge mig

Ge mig en kvinna efter midnatt
För här är det så ensamt när det är helt mörkt ute
och svart
Kan inte sova
Lyckas inte få en blund
Inte ens om jag åker och besöker John Blund
För genom mitt fönster kan jag se ett och annat litet spöke
och en och annan liten vålnad dansa fram
i skuggorna så fulla av skratt
Som om var och en av dem vore en gammal bortglömd
skruttig kung
Och de verkar skratta åt mig
Vill väl ge mig några små hemska små spratt
Men det är då som jag släpper ut min tama men vilda katt
som genast börjar springa ikapp spökena och vålnaderna
för att med sina klor och tass ge dem
en varsin liten vänlig klapp
Den som skrattar sist, skrattar bäst
Men utan en kvinna att dela det här roliga med
blir det ju aldrig någon riktig fest
Så ge mig en kvinna denna sena timma efter midnatt
så att jag någon gång kan få kyssa henne
och släcka ljuset och säga god natt
Ja, det vore någonting det, såhär i all hast…

Ge mig Ge mig Ge mig!

Ken Cassel
19/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-19 07:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, hoppas du får det du vill ha...:-)
2016-09-21

  Zandor
lysande...
2016-09-19

    KeB
Härligt! Hoppas hon kommer...
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel