Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling du smakar kärlek




































sa hon efter att varsamt placerat sina
heta läppar på hans bultande kuk.




Fri vers av Vågparet
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-19 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet