Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt dig själv vara fri


Jag är fri

Jag är här nu
En orkan
En storm
Jag slängde mig mot väggen i mitt hjärta
Krossade buren som höll mig inne
Jag lät orden flöda
Och tog min plats
Som härskaren över mitt eget land
Stoppa mig nu
Eller låt orden flöda
Jag ska skriva berättelsen som aldrig blev sagd
Berättelsen om mörkret i mitt hjärta
Se upp nu
Innan den kommer efter dig




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-19 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro