Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är lite som ett minne nu...


Du är lite som ett minne nu
Som ett minne från något som var
Men ändå aldrig blev

Du är lite som ett minne nu
Något som kommer tillbaka
I drömmen
Varje natt

Du är lite som ett minne nu
Något som är en röst
En doft
En känsla
Som kommer ibland
Känns bra
Och sen försvinner igen

Du är lite som ett minne nu
Två vackra gröna ögon
Som såg på mig med längtan
Två mjuka läppar
Som talade till mig
En kropp
Så vackert ihälld i ett par vanliga jeans
Med röda skärpet till
Med händer
Som skrev så vackra dikter
Som du skickade bara till mig

Du är lite som ett minne nu
Från en tid som var vacker
Och orörd

Du är lite som ett minne nu
Ett minne jag vårdar
Och älskar...



TT

(c) 2016




Fri vers av TT
Läst 287 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-09-19 12:39



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vackert -tycker om!
2016-10-13

    ej medlem längre
Njuter av dina ord!
2016-09-19

  Solstrale VIP
Oj vilken mättnad, vilket rörande djup, vilken skrivtalang...
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT