Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla kan bli räddade


Elden

Du, du som har glömt ditt eget namn
Hitta elden i dig
Och brinn
Brinn starkare än solen
Brinn som alla stjärnorna i himlen
Jag tror på din styrka min kära
Jag tror på dig
Du kan leva utan mörkret
Öppna bara dina ögon
Din styrka finns där
Det vet jag
Du måste bara tro lite
På elden som finns inuti




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-19 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro