Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är allt det här min egen dröm


En dröm

En storm rasar
I mitt hjärta
Vågorna slår mot burarna
Som den mäktigaste kraften
Det är ett krig
Ett slag om döden
Våga slåss tillbaka nu
Jag viskar en dröm
Till mitt hjärta
Som kämpat så hårt
I detta krig
Är det här mitt sista ögonblick
Eller ska jag leva tills dagarna har dött
Och mörkret har försvunnit
Tills mitt sista andetag har gått och lite till
Säg mig
Är jag äntligen fri från mina kedjor
Eller är det bara en dröm




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-20 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin
Mvh annokas
2016-09-20
  > Nästa text
< Föregående

scarletaro