Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför inte tänka större


Du och jag

Du och jag mot världen
Vilken tråkig dröm
Viskade han i mitt öra
Varför inte-
Du och jag mot oss själva
Mot minnena och drömmarna som vi en gång hade
Mot minnen och drömmar som blev till viskningar i vinden
Som blev askan efter elden
Varför inte jag och du
Mot mörkret i oss själva
Mot chanserna som världen har gett oss
Varför inte större och mäktigare än något så litet
Som världen
Varför inte mot oss själva
Det mäktigaste som finns




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-20 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro