Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräck


I min rävsax där jag finns

Minut för minut
Sekund för sekund

Tankar fyller mig
med skräck

De förlamar mig

De ger mig en känsla av
att sitta fast






Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-09-21 00:32



Bookmark and Share


  Anya VIP
Den där psykiska rävsaxen är tuff. bra gestaltat hur det kan kännas att sitta fast. Hoppas diktarjaget kommer lös...tänker jag. Hoppas jag kommer lös...tänker jag.
2016-11-09

  Solstrale VIP
Ångestens grepp med beska förvandlar du till poesi så fin!
2016-10-18

  Fem hjärtan VIP
Precis så kan ångest upplevas.. Mycket bra beskrivning!!
2016-09-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl bespegling
2016-09-24

  Karina"Kia"
Att känna sig fast i livets alla timmar...
Känna skräcken förlama..som panikångestens gest!

Denna va starkt berörande text och man får en känsla av obehag!

Uttrycket starkt förmedlat!
2016-09-23

  Nils-Robert
Stark text med vemod och skräck. Berörande och kan tolkas in på ett fasansfult sätt.
2016-09-22

    Dan Myrbeck
Bra beskrivning av panikångest.
2016-09-21

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Deprimerande text.Tänk och skriv om något.
positivt.Du kan ju. Kram. TBG. Tre
2016-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
Svårt att ta sig ur, men inte omöjligt.
Skickar en styrkekram.

2016-09-21

    ej medlem längre
Nakna ord som griper tag och förmedlar känslan av rädsla och frustration.
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP