Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärleksförklaring


Imorgon när vi ses, så ska jag skänka dig våg
efter våg av njutning , utan min hårda kärleksförklaring




Fri vers av Vågparet
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-21 01:57



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Låter skönt.Fint meddelat. TBG.
2016-09-27

  Marita Ohlquist VIP
Ibland behövs inga ord!
2016-09-22

    Dan Myrbeck

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1632851

2016-09-21

    Dan Myrbeck
Ja, det gäller att våga!
2016-09-21

    ej medlem längre
Så vackert!
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet