Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självförverkligandets anda


Nu ska jag

Nu tänker jag skalda en liten vers
oh jisses det kan bli en pärs...
har ju vilat från skrivandet en längre tid och stund
för min inre människa har tagit sig en blund!

Ibland blir livet inte som jag tänkt och ville,
då får min hjärna spatt och jag får dille...
vet ej vad jag skall göra för att få lugn och ro
nu börjar ni nog undra kan jag tro...

är hon vid sina sinnens fulla bruk
eller sitter hon i tvångstankar på huk?
Nej mina kära vänner jag har sinnena i behåll
och kan på livet hålla koll!

Inga tvångstankar har fått slå sin rot
mot detta har jag snabbt funnit bot...
jag tänker numer bara på mig själv och mitt behov
men kära vänner pga detta är jag ej en bov!

I alla mina dagar har jag satt andra först
låtit de få känna att de är störst...
men nu har tiden kommit för mig att synas o ses
ja nu nu ska jag skrika mig riktigt hes...

Nu ska jag visa vart skåpet ska stå
för alla, både stora och små...
nu är det min tur att kunna få njuta och må bra
för den möjligheten ska alla få ha!





Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-21 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP