Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit lotus

 

I utrymmet mellan orden

alldeles på gränsen

till mörkrets hjärta

dväljs själens insikt

som en tigande blomma

 

och utan att tänka eller samspråka

vet du

det du behöver veta




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 744 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2016-09-21 18:22



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
En speciell känsla så fint beskrivet.
2017-04-25

  Suzy med punkterna
Som flytande toner...
2016-11-30

    ej medlem längre
den här är riktigt fin tycker jag! fint driv, bra sköna formuleringar och fin tanke/känsla i alstret, inte bara denna dikt förstås, men jag stannade till en god stund vid just Vit lotus.. Tack.
2016-11-06

  Rise Little One
Åh... jag måste nog meditera mer för att uppnå det tillstånd! Tack för din upplysande dikt!
2016-09-30

  Solstrale VIP
Klarheten vi alla når i sinom tid...
2016-09-28

  Anya VIP
Jaa den där insikten är svår att nå ibland....vacker text! Jag ska öva på att hitta den.
2016-09-24

  Chawa VIP
Så insiktsfullt, fulländat och mjukt om vikten att lyssna till hjärtats röst. Mycket vacker och tänkvärd poesi!
2016-09-23

  mickech
Mycket fint diktat, full av djup och insikt!
2016-09-22

    Dan Myrbeck
Bra ordat om det ordlösa.
Tack för att du lät oss
få läsa din lotus!
2016-09-22

  StinaJ VIP
Helt plötsligt är det så att det dyker upp en alldeles helt underbar dikt som innefattar allt. Djup, känsla och beröring.
Dina ord kan ta mig med på min alldeles egen tankeresa. Tack för det !
2016-09-22

    ej medlem längre
En dikt att ta till sitt hjärta!
2016-09-22

  ULJO
Fin poesi det där
2016-09-22

  Alysse VIP
Poesi med vackra ord
och stort djup
så fint skrivet!
2016-09-21

  ResenärGenomLivet VIP
Så är det när man bara vet...fint skrivet...
2016-09-21

  Henning Hson
Gillar denna!
2016-09-21

  Ingrid Trolle
Så fint diktat
om själens insikt
2016-09-21

    ej medlem längre
Hjärtat talar sitt tysta språk även utan ord!
Fint förmedlat!
2016-09-21

  Blått Norrsken VIP
När hjärtat tillåts att tala. Så vackert, så fint skrivet.
2016-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Känslorna vet, ja!
2016-09-21

  Quasimodo
Ett fint uttryck för själens insikt!
2016-09-21

    Birgersdotter VIP
Starkt innehåll-talar till mig.
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP