Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man ska överleva den här världen

måste man först bli vän med sig själv
Älska sig själv
Bli sin egen bästa kompis för att inte förtäras av ensamheten
som alla människor någon gång i livet
kommer att få känna på
Kan vara riktigt jobbigt faktiskt för många
Allra helst om man på köpet känner sig som en loser
emellanåt
Som en förlorare
Ingen vill känna sig som en förlorare
Det tär lätt på ens psyke
Man måste också ta reda på sina begränsningar
så att man inte tar sig vatten över huvudet
och gör något dumt som kan kosta en mer än livet
Någon annans liv
Visst får man göra misstag
Men bara om man lär sig någonting av dem
och inte gör om dom igen
Det bästa vore att lära sig av andras misstag
Kunna ta det in sig
Gör du det så är det bara att tuta och köra…

Om man ska överleva den här världen!

Ken Cassel
22/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 132 gånger
Publicerad 2016-09-22 10:47



Bookmark and Share


  Zandor
helt riktigt! tut tut
2016-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel