Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köldskadade

Vi lämnas åt vargarna
hämmade och sargade
Samhället blir kallare
Sommaren blir svalare
Fjället blir allt kalare
och man tycks aldrig
lyckas ändra på lagarna
Folket är köldskadade
Backarna blir brantare
halare och för var dag
som går blir hatet svagare




Fri vers (Fri form) av Hurdler Kenning
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-22 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning