Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vita tigern

 

På väg till begravningen.

Av mitt flickrums sanningssägare

och existiella ångestidoler.

 

Jag tänker på hur långt vi hunnit.

Men känslan, den

är fortfarande densamma som då.

 

Allt vi drömde om,

det vi aldrig vågade göra.

Visade sig alltid vara samma sak.

 

Jag trodde aldrig 

att jag skulle kunna leva.

Utan dina andetag. 

 

Vi är någon annanstans

i livet nu, äldre

men fortfarande likadana.

 

Och jag vet att det är dags

att gå, innan 

man blir alldeles för sentimental.

 

Så ikväll ska vi skåla i champagne. 

För varje slut, 

är bara början på någonting nytt.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-29 17:40



Bookmark and Share


  Mike
Orden och musiken kommer alltid att finnas med oss. Jag tror även den vita tigern kommer vara ständigt närvarande i bakgrunden.
2016-10-08

  Lars Hedlin
Starkt och närvarande
2016-10-06

  Ingrid Trolle
Ett vackert och
insiktsfullt bokslut
och en skön början
på det nya
2016-09-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
sanningsfull livsanda
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP