Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min man

Min man.
Det var länge sen den tanken plötsligt dök upp i min hjärna.
Kraftfullt.
Pang!
Utan återvändo.
Även om du inte är min man, så är du alltid min man.




Fri vers (Fri form) av Örnflickan
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-23 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Längtan som berör och mycket kärleksfullt.
Naket och vackert. Fortsätt...



Hälsar Bengt


2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Örnflickan