Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet tar paus. Igen.

Höst och mörker.
Ensamhet och regn.
Blåsigt och grått.
Lera och sysslolöshet.
Fattig och utan en förtrogen.
Fyra väggar och sömnlöshet.

Åtta månaders längtan efter ljuset.
Efter livet.
Efter mening.
Efter grönska.
Livet dör.
Och jag med den.

Själsligt.




Fri vers av Örnflickan
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-11 15:19



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du är bra flickan.
2018-10-15

  Livet1
Får mig att tänka på det lilla fröet. Behöver mörkret, stillheten innan det till våren åter kliver upp i ljuset.
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Örnflickan