Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålstick i den sköra bubblan

Jag avskyr när jag blir självmedveten.
När jag känner mig påträngande och efterhängsen.
När jag nästan ber om ursäkt för att jag vill göra honom sällskap.
Det är inte jag.

Jag vill bara bli älskad för den jag är.
Jag vill bara känna samhörighet.
Du och jag.
I vår bubbla.
Mot världen.

Men min osäkerhet sticker hål på den sköra bubblan.
Världen läcker in.
Och vi läcker ut.
Vår samhörighet och det som kanske var en liten minimal början på ett vi sipprar ut i världsrymden.




Fri vers (Fri form) av Örnflickan
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-23 21:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Detta var riktigt viktigt... Tummen upp! :)
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Örnflickan