Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuktiga ögon

Jag vet inte hur jag ska skydda mig från dig
för du kommer alltid tillbaka
Jag kastar mig på dig,
spräcker varje del av mig för dig
så du kan plocka de bitar du önskar

Du stannar aldrig kvar
Jag kastar mobilen i asfalten
den får ändå aldrig lika många sprickor som jag
Glasskärvor ligger kaosartat utspridda
för du har skurit mig i delar som
inte längre kan pusslas ihop

Men det gör inget
för det finns ingen annan jag hellre blöder för




Fri vers av artaug
Läst 446 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-23 22:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Super duper snyggt skrivet! Du kan du! :)
2016-09-28

  Robin V
Starkt!
"Jag kastar mobilen i asfalten
den får ändå aldrig lika många sprickor som jag" - ack så snyggt!
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug