Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårda din kärlek




Kärlek är nånting

man får och ger.


Och måste vårda för

att kunna behålla det!!!



Kloka ord.




Fri vers av Vågparet
Läst 127 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-24 09:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, särskilt att kärleken inte automatiskt består..
2016-09-26

    ej medlem längre
Så fint sagt!
2016-09-25

  Karina"Kia"
Kärleken är att ömsom vårda ömsom att se det som ger varandra...

Vackra klokord..absolut!
2016-09-24

  Zandor
Jo...
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet