Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varje barn som föds

borde pappan plantera ett litet träd till dess ära för att
med åren låta barnet få se det växa upp
För tänk dig själv om din mamma eller pappa hade
planterat ett litet träd till din ära när du föddes
Vad stort det nu skulle vara
Och vad kul du skulle kunna ha åt det
Kunna skryta med det inför polarna
Ja, jag har i alla fall ett eget träd
Och det är inte så dåligt
Ett eget päronträd
En tanke bara…

För varje barn som föds!

Ken Cassel
24/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-24 09:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul idé...:-))
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel