Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln i mitt fönster



Tindrande i svaga siluetter
som stjärnorna
på himmelen
om natten


Mjukt i vågor
under den ljusa
dagen
skyddande intill


Finns för varje
själ som brinner
i förtvivlans
sorgerop


Lyfter hoppets ljus
i mörkret
i tröstan
och ro


Ängeln
i mitt fönster
Ständigt vakande
och

Nära mig


Musik: Armand arman - You are




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-09-24 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Himmelskt vackert skaldat, precis som valet av bild- och musik. <3
2017-02-09

  aol
Så vemodsvackert trösterikt skaldat,
2017-01-27

  Anya VIP
En vacker och hoppfull text. Hoppas jag också har en sådan däringa ängel...tänker jag. :o)
2016-10-18

  Solstrale VIP
Denna är otrolig! Bokmärket därför, den är liksom fullbordad!
2016-10-12

    Birgersdotter VIP
Trösterikt
2016-10-10

  Karina"Kia"
Att låta ängeln beskydda..en andlig vägledare "Hoppets budskap"

Så vackert skrivet och med ljuv musik!
2016-10-01

  Fem hjärtan VIP
Åh, så underbart skrivet om din skyddsängel!!
2016-09-27

    Dan Myrbeck
Fin och hoppfull.
2016-09-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbar trösterik text att tänka på när livet känns tungt!
2016-09-25

  Bo Himmelsbåge
Vacker o hoppfull dikt om våra Himmelska vänner skyddsänglarna, som alltid stöttar oss när vi har det svårt!

Underbart, lugnt rogivande, men lite sorgset Dudukspel av mästaren i genren,
ledsagar Din fina dikt!
2016-09-25

  Chawa VIP
Trygghet och värme strålar i varje ord. Dudukens njutbara toner nuddar känslosträngar inom. Text och musik så stämningsfullt tillsammans!
2016-09-24

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En vilsam dikt med skön rytm.
Kram TBG.
2016-09-24

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En vilsam dikt med skön rytm.
Kram TBG.
2016-09-24

  Nils-Robert
En dikt om hoppets trygghet och att vara förvissad om dess närvaro. Så fint skaldat.
2016-09-24

    ej medlem längre
Att läsa dina ord och lyssna till musiken ger en underbar upplevelse. Tack!
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP