Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Rödkinda daghemmet bakom mitt hus

bor det en och annan stor råtta och en och annan liten mus
Frågan är bara vart katten håller hus
För jag har nog sett de ett par gånger nu när de på
daghemmets rastgård håller på med en massa bus
Letar efter matrester och en och annan bortkastad snus
Dansar glatt när barnen är borta i sus och dus
Har det hur bra som helst
Tjocka och feta med en massa päls
Hoppas bara att inget barn blir bitet i sandlådan när det
leker med tåget som går på räls då någon förälder
lär få ståpäls och gå till attack mot daghemspersonalen
Va fan!
Bor det råttor under daghemmet…

På Rödkinda daghemmet bakom mitt hus!

Ken Cassel
24/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-24 13:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas verkligen att det inte ligger mycket sanning i denna historia...:-)
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel