Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arla

Tidigt en morgon
Ur rök och damm kom dimman insimmandes mot strand
på grund av kylan
Och inte fören solen tittade upp på himmelen god och varm
var det dimman som ångade bort
och försvann ifrån land
Slutet av September
Hösten har börjat ta över flundran…

Arla
Tidigt en morgon!

Ken Cassel
24/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger
Publicerad 2016-09-24 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel