Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

angst

jag försöker att greppa över mörkret
det är inte mitt men jag lånar det av dig ett tag
det kan få färga mig en stund så att du får vila
jag försöker att greppa över mörkret
att slå armarna omkring det och hålla det så
vaggande och skyddat till gryningsljuset möter oss
jag orkar alltid för dig




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 180 gånger
Publicerad 2016-09-24 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin