Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du medlem ?

Är du medlem ?

Den frågan får man allt oftare

när man handlar i en butik

Man renommésnyltar därmed

på kooperationens gamla affärsidé

Att man ska få en viss återbäring

på sina köp när man är medlem

Nu har den här idén med medlemskap

fått en sådan spridning

att en inringare till radions Ring P1

häromdagen föreslog

att man istället för att man betalar skatt

ska säga att man betalar medlemsavgift




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-25 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jisses...ibland slår allting över så in i hälsingland...
2016-09-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Kort sagt, skitkul!
2016-09-25

  Öknens Ros VIP
haha den var bra! :)
2016-09-25

  Marita Ohlquist VIP
Fasen, så bra!
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP