Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblicket innan marken bryts


handgranaten dunkar i mitt bröst
hon sitter ensam, ser upp mot ljuset och drömmer
jag tänker simma mot solen
om du vill ha mig måste du
fånga min handled och dra mig mot dig
jag har en handgranat att bygga en dröm på
att gnida under kudden när
intåget är nära
jag drömmer att jag simmar i molnen
världen dunkar i mitt bröst
drömmens rötter blir sakta
starkare än asfalten
ögonblicket innan marken bryts
simtaget innan jag snuddar vid solen





Fri vers av johii
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-05-12 23:12



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
bygga drömmar på handgranater..doftar bin laden..farligt men spännande
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu