Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid mig igen

 

 

 

Tomma hjärtan och kalla sinnen slänger tärning. Likgiltiga ögon ser mig förbi. Kärlek var något som fanns. I en urtid för länge sedan. Städer flimrar innanför mina ögonlock. Rosa skimmer och mjuka sidenlakan. Rosenblad runt mitt bröst. Glöm inte att andas. Glöm inte att andas. Dina kyssar finns kvar på mina vader. Fjärilarna har byggt bo i min mage. Din doft vilar i mitt sköte. Sensuella möten dröjer sig kvar i min benmärg. Rör vid mig igen. Älskling, det är avlägset nu, långt borta. I en annan tid, i en annan del av världen, jag klarar inte av saknaden mer, sakta dör jag...




Fri vers av genni VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-26 22:24



Bookmark and Share


  clickcandy
Stark och vacker text om kärlekslängtan.
2016-11-16

  erkki
Innerlig kärlek skapar innerlig sorg. Väldigt vackert skrivet!
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP