Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri tolkning på denna!

År mår tår sår får går hår bår slår spår snår åtrår
Eva leva cheva sträva snäva skeva reva gräva
Imma dimma simma limma rimma svimma
Ser ler ger fler ber ner
Ni fattar va
För behöver jag säga något mer?
Poesi när den är som bäst
För det är visst tydligen någon som fyller år idag
Så idag blir det fest...

Ken Cassel
27/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-27 07:42



Bookmark and Share


  Zandor
precis...klockrent!
"vi förstår oss på demsamma lika lätt såsom vi förstår de som förstår andra under liknande omständigheter..."
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel